Help Center

Verzending en retourzendingen

Snelle levering

We nemen de tijd om elke bestelling zorgvuldig uit te verwerken, in te pakken en te verzenden. Wij vinden het echter belangrijk dat jij je bestelling tijdig ontvangt. Je kan je bestelling binnen 2 werkdagen verwachten. Als je tijdens het weekend bestelt, mag je verwachten dat je bestelling op dinsdag aankomt. Je ontvangt de volginformatie per e-mail zodra je bestelling ons magazijn verlaat.

Als je denkt dat er iets mis is met je levering, laat het ons dan zo snel mogelijk weten.

Leveringsmethoden:

Wij bieden twee leveropties aan: Thuislevering en bezorging op een afhaalpunt.

Thuislevering spreekt voor zich, onze leverpartner levert het pakket bij jouw thuis. Als je niet thuis bent, proberen ze het pakket op een ander moment nog eens te leveren. Als je bij de tweede poging ook niet thuis bent, laten ze een bericht achter en mag je het pakket komen afhalen in een afhaalpunt.

Levering bij een afhaalpunt betekent dat jouw pakket bezorgd wordt in een nabijgelegen winkel. Als je bij het betalen je bezorgadres hebt ingegeven, zullen we je enkele nabijgelegen afhaalpunten voorstellen. Je zal een e-mail ontvangen als het pakket is aangekomen op jouw afhaalpunt. Dan kan je het gaan afhalen wanneer jij wil. Als je het pakket binnen de 7 dagen niet hebt afgehaald, zal je pakket terug naar ons geretourneerd worden.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.