Help Center

Veelgestelde vragen

Om de levensduur van uw McDavid-product te verlengen, wast u uw wrap, bandage, sleeve, steun (vergeet niet de scharnieren eruit te halen) met de hand met een mild wasmiddel en laat u het product aan de lucht drogen.
Hex is speciaal ontworpen om in de machine gewassen en gedroogd te worden. Gebruik een mild wasmiddel in koud water en een lage drogerwarmte. Gebruik geen bleekmiddel en niet strijken of stomen.
Alle bestellingen voor producten die op voorraad zijn worden binnen 1-3 werkdagen uit het magazijn verzonden. U wordt per e-mail op de hoogte gebracht.
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, kunt u geen nieuwe artikelen meer toevoegen. Als u meer spullen nodig heeft, plaats dan een nieuwe bestelling.
Als u niet tevreden bent met uw goederen om redenen die te maken hebben met de grootte, pasvorm of kwaliteitsgebreken, kunt u het product binnen 30 dagen na ontvangst terugsturen voor een terugbetaling. Ga naar onze retourpagina voor meer informatie.

Binnen 1 maand na ontvangst van het geretourneerde product wordt de aankoopwaarde van het product terug gestort.

Je kunt je hele leven atletisch zijn, maar je spullen kunnen dat niet zijn.

Bij McDavid is ons retourbeleid liberaal, genereus en tolerant, maar het heeft wel zijn grenzen! Wij begrijpen dat het niet redelijk is om een specifiek tijdslimiet te stellen aan alle retouren, omdat het gebruik en de seizoenen sterk variëren. Bovendien realiseren we ons dat ieders idee van “redelijke slijtage” ook varieert.

McDavid is ervan overtuigd dat het product dat je zojuist hebt gekocht van de hoogste kwaliteit en productstandaard is. Als er een probleem is met de materialen of het vakmanschap van het product, stuur het dan terug naar McDavid voor een volledige vervanging.
Meld u aan voor onze e-mail lijst om unieke info te ontvangen, inclusief nieuws, tips, specials en periodieke promotiekortingen.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.