VEELGESTELDE VRAGEN

PRODUCTEN

Wat is Hex™? Kan ik het gebruiken?

Hex Technologie is superieur en uniek door haar gesloten celschuimvulling. Hex is onlosmakelijk verbonden met de kwaliteitsvolle hDc™ vochtafwerende stof. Dit biedt atleten in contact- of impactsporten, superieure bescherming en duurzaamheid.

Wat is het verschil tussen HEX™ en TEFLX™ bescherming?

Zowel Hex als Teflx bieden de allerbeste bescherming tegen contact. Hex is de originele geïntegreerde beschermkledij met gepatenteerde technologie (die trouwens ook gebruikt wordt bij Teflx). Het grootste verschil zit in de duurzaamheid. Hex werkt het best bij herhaaldelijk lichamelijk contact.

Teflx werkt het best bij frequent contact tussen lichaam en harde ondergrond. Teflx biedt weerstand tegen brandwonden, snij- en schaafwonden. Het is ook de beste keuze voor jonge sporters die geregeld vallen. Hex en Teflx zijn beschikbaar in verschillende vormen, waaronder, beensleeves (6446X) en de veelzijdige elleboog-/knie-/scheenpads (6440X).

MAAT

Hoe weet ik mijn maat?

Onze website bevat een gedetailleerde gids voor maten. Die vind je terug op de productpagina van elk McDavid product.

ONDERHOUDSINSTRUCTIES

Hoe onderhoud ik McDavid SportMed™ artikelen?

Om je McDavid product zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, was je een wrap, strap, sleeve, ondersteuning best met de hand (vergeet de scharnieren er niet uit te halen). Gebruik een zacht wasmiddel en laat het aan de lucht drogen.

Hoe zorg ik voor mijn Hex™ en/of compressie materiaal?

Hex is specifiek ontworpen om in de machine te wassen en drogen. Gebruik een zacht wasmiddel in koud water en droog op lage hitte. Gebruik geen bleekmiddel. Je Hex strijken of chemisch reinigen mag niet.

BESTELLING/VERZENDINGG

Kan ik telefonisch bestellen?

Momenteel neemt McDavid geen klantenbestellingen aan per telefoon. Plaats je bestelling op onze veilige website.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Alle producten die in voorraad zijn, worden binnen 1 tot 3 werkdagen uit het magazijn verzonden. Je krijgt hier een bevestiging van per e-mail.

Het product dat ik wil bestellen is uit voorraad. Wanneer is het terug beschikbaar?

Op elke productpagina vind je een wachtlijst terug. Schrijf je in op de productpagina om een melding te krijgen als het product weer in voorraad is.

Kan ik nog iets toevoegen aan een bestaande bestelling?

Eens je bestelling geplaatst is, kan je geen nieuwe items meer toevoegen. Als je meer producten nodig hebt, kan je best een nieuwe bestelling plaatsen.

RETOURNEREN

Hoe retourneer of ruil ik een product?

Als je omwille van de maat, pasvorm of kwaliteit niet tevreden bent over onze koopwaar, kan je het product tot 30 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling. De producten moeten wel in staat van verkoopbaarheid verkeren en moeten met de originele aankoopbon of een ander bewijs teruggezonden worden. De verzendingskosten worden niet terugbetaald tenzij het product defect was of je een fout product toegestuurd kreeg. Ga naar onze retourpagina voor meer informatie.

Hoe lang duurd het om mijn retour te verwerken?

Binnen 1 of 2 weken nadat het retourartikel bij ons is aangekomen, zal het geld op uw kredietkaard worden teruggestort, of zal een andere maat/kleur worden verzonden.

MCDAVID GARANTIE

Guarantie

McDavid is zeker dat elk aangekocht product aan de hoogste kwaliteit en productnorm voldoet. Als er een probleem is met de materialen of afwerking van het product, retourneer het dan zodat we u een nieuw artikel in de plaats kunnen aanbieden. Wil je een product retourneren? Ga naar onze Retour/Inwisseling pagina voor meer informatie.

PROMOTIES

Wanneer doen jullie kortingsacties?

Schrijf je in op de McDavid nieuwsbrief om informatie te krijgen over McDavid, waaronder tips, speciale aanbiedingen en tijdelijke kortingen.

SPONSORING

Kan McDavid mijn ploeg/evenement/organisatie sponsoren?

McDavid werkt samen met organisaties en evenementen die de atleet in elk van ons inspireren en motiveren. Contacteer ons en geef de volgende gegevens: naam, organisatie/affiliatie, belangrijke datums en andere details. Door het grote aantal aanvragen, zullen we niet elke aanvraag kunnen beantwoorden.