DE ORIGINELE
BEWEZEN EN GELIEFDE BESCHERMING
Hex
BEWEZEN EN GELIEFDE BESCHERMING

Alleen het origineel heeft de eigenschappen die het uniek maakt. Alleen het origineel geeft de bescherming die u nodig heeft voor een uitstekende prestatie.

Alleen McDavid weet hoe de echte originele HEX te produceren. Omdat jouw sport onze specialiteit is, is jouw bescherming ons doel.

Beschermende kleding begon met ons merk – McDavid. Het begon hier en hier blijft het de industriestandaard.

Octrooien: US RE41,346 E, US RE42,689 E, US RE43,441 E, US RE43,994 E, US RE44,851 E

Wat is hex?

De HEX-technologie is een superieure, gesloten cellige schuimvulling. Om dit schuim toe te voegen aan onze mouwen, shirts en shorts is het uniek en permanent verbonden met ons hoogwaardig hDc™ vochtregulerende stof!

landing-hex-whatishex
landing-hex-howisitmade

Hoe is het gemaakt?

Nog nooit gehoord van schuimvulling en vochtregulerende stof? Geen zorgen! Het zogenaamde gesloten celschuim is een vochtafdrijvend materiaal en is bestand tegen bloed, zweet en tranen. Bovendien is dit materiaal ideaal voor plaatsen waar een grotere druk wordt verwacht. Uit dit materiaal snijdt McDavid een stel kleine schuimhexagons. Daar komt de naam vandaan: HEXagon. Door ze weer aan elkaar te plakken vormen we de HEX-vulling. Deze vulling wordt uiteindelijk permanent aan de stof van shorts, shirts en mouwen bevestigd.

Waarom heb je het nodig?

De HEX vulling geeft elke sporter, in elke contact- of impactsport, de opmerkelijke voordelen van bescherming, duurzaamheid – en zelfvertrouwen. Talloze professionele en amateursporters kiezen ervoor om McDavid HEX te dragen. Een groot voorbeeld is de professionele keeper Marc-André ter Stegen, die alom wordt beschouwd als een van de beste keepers ter wereld: “Ik geloof in McDavid HEX-producten – ze voelen gewoon goed als ik ze draag. Voor mij of een andere atleet van wereldklasse is het van vitaal belang dat we ons beschermd voelen”.

landing-hex-whydoyouneedit

Alleen het origineel is uniek en wordt over de hele wereld gedragen.
En alleen het origineel blijft de leider, de innovator en de voorkeursoptie.